středa 16. října 2013

Všední povinnosti

Ahoj :-)

 Snesu (vajíčka,haha…) všechna roční období pokud svítí sluníčko. A dneska teda svítí, modrá obloha, bezvětří, venku tak na bundičku...zkrátka ideální podzimní den, jestli si někdo vybavujete podzim minulého roku, tak dnešní počasí je výhra v loterii.
Ráno jsem se šla projít s Balťou (to je můj pes) do parku, co máme za blokem, stromy už hrají všemi barvami, je to krásný,navíc můj pes miluje spadané listí, takže romantika... fajné.

                                                                           Podzim za okny    
                                                
                                             

No a dneska Vám ukážu, s čím na obličeji jsem se ukázala ve škole.

Začala jsem  fasádou:




Pleť:

Zvolila jsem středně krycí (přece jen už je podzim) make up od Bourjois Healthy mix v odstínu 55 Dark Beige. Pod očima mám mázlej  Catrice korektor, ten nový, Camouflage cream, v odstínu 030 Rosy Beige. Tvářenku mám od Everyday Minerals Cheek v odstínu –Ambrosia. Nakonec jsem to celé zafixovala Meteoritama od Guerlaina v odstínu 01 Teint Rosé no a tady je výsledek.


Počítám, že ještě pár dní/týdnů, budu moct používat takovýto odstín make up a potom.... výměna za zimní.





Obočí:

Obočí si vyplňuji světle šedým stínem, ptž jsem studený typ, z paletky Quatro 07 Over the taupe od  Essence, ze které ještě používám ten světlý bílý matný stín na konturu obočí zespoda. Štětec je Maestro.



Oči:

Na oči jsem použila bázy pod oční stíny od Too  Faced Shadow Insurance, na celé víčko jsem nanesla odstín Bouquet Toss z paletky Romantic Eye, také od Too Faced. Linku jsem udělala kajalovou konturovací tužkou na oči v modré barvě č.2 od Gabrielly Salvétové, která v sobě prý obsahuje i jojobový olej a vitamín E, hurá,  a trochu jí rozetřela do ztracena zkoseným no name štětcem, také jsem jí nanesla na spodní víčko. Záhyb oka patřil Preference mono stínu od Dermacolu v odstínu č.3, což je směs fialové a různých menších příměsí, no v konečném výsledku se jedná  o výraznou metalickou fialovou, na kterou se hezky kouká. Na řasy jsem použila řasenku od Max Factoru Eye Brightening v odstínu Black Sapphire, která je mojí,dá se říci, stálicí, myslím, že mi dělá hezké řasy, nedrolí, neobtiskává se a další takový ty pozitivní věci.




                                    Na kvalitě fotky z blízka budu muset ještě trochu zapracovat.

  


  Tento skvost mi jednou vypadl z ruky, ale pohotovým manévrem jsem ho zachránila od pádu na podlahu, bohužel to odnesly ty dva horní stíny aneb po tomto incidentu jsem se z obsahu pod nehty mohla malovat další týden.






Rty:

Na rty jsem použila rtěnku od Avonu z kolekce Kiss'n'go v odstínu Pink Sunrise , jejíž barvu naprosto zbožňuji, bohužel už se nevyrábí a já to nesu velmi těžce, jelikož se jednalo o perfektní,matný starorůžový nude odstín.
Ukázala bych vám svojí, ale už je úplně u konce a skoro placatá, takže takhle jí prezentovat nebudu, ptž si to nezaslouží. Ale vypadala takhle, čest její památce.

                                                                             (web)

A tady celý šáša:




Myslím, že se tu žádný objev Ameriky, co se líčení týče,  nekoná ;-)


Tak zase příště, ahoooj!

6 komentářů:

  1. Teda, ty ses vykočila (=udělala ze sebe kočku)! Líbí se mi ta paletka Too Faced, doufám, že to tu čte Ježíšek...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na pohled je moc pěkná, to teda jo, ale asi jí věnuji samostatný článek, jelikož má taky své mouchy :-) A díky ! :-)

      Vymazat
  2. Máš hezký oči, ale ten hřebík v nose je odpornej.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Nat Aly, neber to zle, ale máš dost zvláštní obočí... Nechceš si nechat poradit od kosmetičky?

    OdpovědětVymazat

Těším se z každého jedného komentáře, děkuji :-) Svůj blog taktéž věnuji všem nespokojeným lidem, kteří potřebují ventilovat své frustrace skrz klávesnici, nech sa páčí! Posílám Vám mír a lásku do všech světových stran :-*